A kaszinó asztali játékok olyan klasszikusok, amelyek soha nem mennek ki a divatból, mert az emberek mindig is szeretni fogják játszani őket. Az asztali játékok megmozgatják a képzeletünk kerekeit, és kockázatvállalásra ösztönöznek minket. Az online kaszinókban az összes kedvenc kaszinó asztali játék is elérhető. Az olyan játékok, mint a blackjack, a baccarat, a craps és a rulett számtalan szerencsejátékost vonzanak a kaszinókba. De ne feledje, hogy szerencsejátékot csak a legjobb online kaszinókban szabad játszani. A legjobbkaszino.hu weboldalon, Tolnai Tibor értékelésével megtudhatja, melyek a legjobb online kaszinók Magyarországon.

Baccarat

Ennek a kaszinó kártyajátéknak egyszerű szabályai vannak. A baccarat játék során fogadhat a játékos kezére, az osztó kezére, a döntetlenre vagy akár mindháromra. A játékos és az osztó is kap 2 vagy 3 kártyát. Ha a legjobb kézre fogadsz, vagy helyesen jósolod meg a döntetlent, nyersz. A legjobb kéz az lesz, amelyik a kilenchez legközelebb áll, az ászok értéke egy, a képkártyáké pedig nulla. A bakkarat az egyik legnépszerűbb magas tétes asztali játék a kaszinókban, ezért gyakran külön teremben játsszák, elkülönítve a kaszinó többi részétől.

Háromkártyás póker

A háromkártyás póker egy nagyon népszerű asztali játék a kaszinókban, amely nagy befolyást biztosít a játék kimenetelére. Ez egy olyan játék, amely magas nyereményszorzóval és néhány potenciálisan jövedelmező kiegészítő téttel rendelkezik. Ha az osztó ellen játszik, akkor ante tétet tesz, és három lapot kap. Miután lehetőséged van megnézni a lapjaidat, rajtad múlik, hogy játszol-e vagy feladod. A háromkártyás póker széles körben elterjedt, és a legtöbb kaszinóban több asztalt is találsz. Ezt a játékot szinte minden online kaszinó kínálja.

Dice

Ha nem ismeri a kockajátékot, a kockaasztal láttán ideges lehet, de a legjobb módja annak, hogy megtanulja ezt az elképesztően egyszerű játékot, ha azonnal játszani kezd. A játék lényege, hogy egyszerűen fogadni kell arra, hogy a kocka hogyan fog esni, és a zsetonok asztalra helyezésével egy meghatározott nyereményt kapunk. Ez egy kicsit bonyolultabbá válik a különböző elérhető fogadások és a több dobásra való fogadás folyamata miatt. Egyszerűen fogadhat egyetlen kimenetelre, ha a zsetonjait a kocka szimbólummal ellátott mezők egyikére helyezi, vagy ha a 7-es vagy 11-es számot választja a kihagyási sorban. Nem minden online kaszinóban találsz kockát, így ha ez a kedvenc játékod, mindenképpen nézd meg azokat az online kaszinókat, ahol ezt a játékot játszhatod.

Rulett

Az összes kaszinó asztali játék közül a rulett teljesen egyedülálló. A játékosok arra fogadnak, hogy a forgó kerékre helyezett golyó hol fog landolni. Ez egy tiszta szerencsejáték, és könnyű játszani. A lehetőségek között szerepel a számra való fogadás vagy a szám színének (piros vagy fekete), páratlan vagy páros, magas vagy alacsony, vagy akár több szám kiválasztása egyetlen zsetonnal. A rulettnek is vannak fajtái. Amikor online élő kaszinóban rulettezel, a képernyőről nézheted az összes akciót egy valódi osztóval, mintha te magad is a kaszinóban lennél.

Blackjack

A blackjack egyszerű szabályainak és gyors játéktempójának köszönhetően könnyen a kaszinók vezető asztali játékává vált. A blackjackben az osztó és esetleg más játékosok ellen versenyezel, hogy 21-es handet (blackjack) alkoss. Minden játékos két lapot oszt, majd választhat, hogy áll (befejezi a sorát) vagy üt (újabb lapot oszt). Többféleképpen is lehet többet nyerni. Válassza a duplázást, hogy megduplázza tétjét, és kapjon még egy lapot, mielőtt az osztó ellen fogadna. Egy másik módja annak, hogy többet nyerj egy leosztáson, ha megosztasz néhány párt, hogy két kézzel játszhass az osztó ellen.